ZWERFBOEKEN

 

Het eerste zwerfboek:

Mijn eerste boek heb ik, na het verkoopsucces, op pad gestuurd om in de wijde wereld ontdekt te worden door alle lezers en lezeressen die het net over het hoofd hebben gezien. Kan gebeuren.

Maar....... Zoals de kunstschilder niet schildert voor de duistere kelders van de musea, de beeldhouwer zijn hamer en beitel niet inzet om zijn werken na afronding weer tot gruis te verwerken en de acteur zijn Hamlet niet ten gehore wil brengen voor een publiek wat slechts bestaat uit viervoetige melkproducenten, zo ook wil de schrijver aan zoveel mogelijk lezers zijn pennenwrochtsels aanbieden. 

Dus.......Misschien heeft u het schrijfsel al gevonden en bent u daarna hier terecht gekomen. In dat geval: Dank, waarde lezer. Ik hoop dat u genoten hebt van de verhalen. Mogelijk wilt u het boek zelf bezitten. In dat geval vraag ik u vriendelijk om dit exemplaar weer vrij te laten en het boek in de winkel of op de site te bestellen. Ik ben in ieder geval altijd nieuwsgierig naar mijn lezers dus stuur een mailtje. Mijn mailadres staat op de pagina bestellen.

Misschien bent u alleen per toeval hier terecht gekomen. In dat geval Welkom. Kijk rustig even rond, en kom nog eens terug.

Een korte impressie van het boek:

Een bundel met negentien verhalen, door de auteur in de loop der jaren geschreven. Soms een sprookje of een toekomstverhaal, soms een regelrechte thriller of zachtaardige proza. Maar in alle gevallen... méér dan onderhoudend.

De verhalen:

Invasie, Duivelse vergissing, Moordenaar, Gevaarlijke lente, De kampioen, De nieuwste hit, Nieuw en Oud, Het akelige meisje, Goede reis verder, Verpakt brood, Laatste acte, Interne memo, Bij-namaals, Geestigheden, Trollen en ander gespuis, Zwaan, Ouwe Klaas, E-mail schaak, (N)iets om aan te trekken.

Klik op het boek voor een korte preview.