BOEKEN                                                                                                                         

VERZAMELAAR IS 22 jan 2021 GEPUBLICEERD

UITGEGEVEN DOOR UITGEVERIJ BOEKSCOUT TE SOEST

DE NIEUWE THRILLER "VERZAMELAAR"

Een thriller die teruggaat in de tijd van de zestiger jaren van de vorige eeuw. De tijd waarin nog veel dingen handmatig moesten plaatsvinden. Soms kan dat tot vreemde gevaarlijke dingen leiden. Vooral als er vreemde machten in het spel zijn.

Het leven van een eenvoudige postsorteerder verandert van de een op de andere dag in een nachtmerrie voor zijn omgeving. Hij vindt zomaar een pakje eerste dag enveloppen en hij is blij. Dit is een lot uit de loterij. Maar dan vallen er doden. Hij raakt geobsedeerd en  verslaafd aan de macht die zijn vondst hem geeft. Er is maar een manier om dit oude kwaad te stoppen. De vraag is of hij daar klaar voor is.

Aan deze uitgave heb ik een verloting van een gesigneerd exemplaar verbonden. U kunt daar aan mee doen door een e-mail te zenden aan jvandoorn@casema.nl of johanvandoorn@johanvandoorn.nl. De verloting is gesloten, maar binnenkort volgt hier de uitkomst van de verloting

Houd deze website dus in de gaten want er komt nog meer. Er zijn plannen voor een nieuwe geheel herziene uitgave van de verhalen uit het "AKELIGE MEISJE" aangevuld met een aantal, geheel nieuwe, korte verhalen. Ook de queeste van Diederik, hier op Verhalen online, gaat weer verder op weg naar een verrassende ontknoping. En wordt binnenkort ook uitgegeven.

 

 

OPNIEUW (MAAR DEZE KEER IN EIGEN BEHEER)  UITGEGEVEN.

De volledige herziene versie  "ONSCHULDIG"

Een thriller die u meeneemt naar de zwartste kant van de samenleving. 

De hoofdpersoon moet zich vanuit het diepste dal terug omhoog vechten om een misdaad tegen alles wat menselijk is bestraft te krijgen. In zijn strijd wordt hij alleen bijgestaan door een vrouw die daarvoor haar eigen beweegredenen heeft die hij pas (te) laat ontdekt.

Klik op het boek voor een korte preview.

***

Over de verhalenbundel "Het Akelige meisje": (niet meer verkrijgbaar maar binnenkort in heruitgave)

Een bundel met negentien verhalen, door de auteur in de loop der jaren geschreven. Soms een sprookje of een toekomstverhaal, soms een regelrechte thriller of zachtaardige proza. Maar in alle gevallen... méér dan onderhoudend.

Verhalen in dit boek:

Invasie, Duivelse vergissing, Moordenaar, Gevaarlijke lente, De kampioen, De nieuwste hit, Nieuw en Oud, Het akelige meisje, Goede reis verder, Verpakt brood, Laatste acte, Interne memo, Bij-namaals, Geestigheden, Trollen en ander gespuis, Zwaan, Ouwe Klaas, E-mail schaak, (N)iets om aan te trekken.

Klik op het boek voor een korte preview.

***